Verzenden & Kosten

 

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. 

Dit hangt af van de complexiteit en de afmeting van het schilderij. Bella heeft 1-2 weken de tijd nodig om een acrylportret te schilderen (afhankelijk van grote en drukte). Voor olieportretten geldt een langere droogtijd en is de levertijd 2-4 weken. 

 

Als u wilt dat er veranderingen worden aangebracht dan duurt dat nog 2-4 werkdagen extra (afhankelijk van grote en drukte). Als het schilderij af en goedgekeurd is door u, verstuur ik het direct naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Dit duurt slechts enkele dagen. Als u uw schilderij sneller nodig heeft, neem dan contact met mij op om de opties te bespreken. Erg grote en complexe schilderijen nemen meer tijd in beslag.

 

Op het moment dat uw schilderij gereed is krijgt u hiervan bericht. U heeft dan de mogelijkheid om het zelf af te halen bij mij in Rotterdam of ik stuur het aangetekend en verzekerd via Post.nl naar u toe (verzendkosten vanaf € 8.50). Ik ben 100% verantwoordelijk voor het veilig versturen van uw schilderij en/of producten en stuur uw product aangetekend op.

Art on Glass heeft een productietijd van 2-5 dagen. Wanneer uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u hiervan een bericht. 

U kunt u bestelling volgen via Track and Trace.


Levering verloopt via Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering, zodra het verzonden is, de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Opgesteld op 08 mei 2019