VERZENDEN EN KOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. 

Dit hangt af van de complexiteit en de afmeting van het schilderij. Onze artiest heeft 1-2 weken de tijd nodig om een acrylportret te schilderen (afhankelijk van drukte). Voor olieportretten geldt een langere droogtijd en is de levertijd 2-4 weken. 

 

Als u wilt dat er veranderingen worden aangebracht dan duurt dat nog 2-4 werkdagen extra. Als het schilderij af en goedgekeurd is, versturen wij het direct naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Dit duurt slechts enkele dagen. Als u uw schilderij sneller nodig heeft, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Erg grote en complexe schilderijen nemen meer tijd in beslag.

 

Op het moment dat uw schilderij gereed is krijgt u hiervan bericht. U heeft dan de mogelijkheid om het zelf af te halen bij mij in Rotterdam of ik stuur het aangetekend en verzekerd via Post.nl naar u toe (verzendkosten vanaf € 8.50). Wij zijn 100% verantwoordelijk voor het veilig versturen van uw schilderij en/of producten.

Art on Glass heeft een productietijd van 2-5 dagen. Wanneer uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u hiervan een bericht. 

U kunt u bestelling volgen via Track and Trace.


Levering verloopt via Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Opgesteld: 08 augustus 2019

Bella da Silva

Rotterdam
info@artbybella.nl
Tel: +31 10 314 08 65

KVK: 72884525

© 2019 Art By Bella

  • Instagram
  • Facebook Social Icon