Hoe het begon...

Ik begon met schilderen op een moment dat ik me heel erg down voelde😢, naast het feit dat ik hevige last van mijn rug had was ik ook nog eens zwaar gestrest. Als iemand mij dan vroeg waar ik om streste wist ik daarop geen antwoord te geven🤔, niet omdat ik het niet wist, maar omdat ik me streste om dingen waar iedereen wel mee te maken heeft, toch?


Elke werkdag dat geknetter in je oor van de wekker om precies 06:30 (duhh zo heb je het ingesteld), letterlijk je bed uitrollen, dochter klaarmaken, jezelf klaarmaken, dochter wegbrengen en richting de snelweg om zoals elke ochtend de file te pakken 🚗🚕🚙🚌🚚🚛. Je ergeren aan het feit dat je niet op tijd aankomt, bij die ow zo leuke baan die je hebt, waar de tijd eerder achteruit dan vooruit lijkt te gaan. Wanneer het dan eindelijk tijd is dat je weer naar huis mag, sta je op de terugweg OOK weer in de file om je dochter uiteindelijk, chagrijnig 'as fuck', op te halen bij haar vader die je hoofd zo moe maakt dat je hem liever kwijt dan rijk bent (toen hè😉). Inmiddels tikt de klok door en gaan we richting 18:30 uur. Snel langs de Jumbo( mijn tweede huis) want er moet ook nog gegeten worden. Thuis aangekomen, snel de keuken in en tijdens het koken moet er ook nog het een en ander opgeruimd worden, plus je kind loopt de hele tijd achter je ass aan met onderwerpen, die na al die K.U.T. gesprekken die je op werk hebt gehad, in mijn oren klinken als gepreek, wat ik haar toen niet eens kwalijk nam want ZE ZAG MIJ BIJNA NOOIT😐.


Op het moment dat de avond om is en na veel gekibbel met mijn dochter, die dan eindelijk in bed lag, dook ik ook bekaf mijn bed in en denk je dat ik direct in slaap viel? Na veel draaien en maximaal 4 uurtjes slapen, was het the same shit but a different day. Mijn werk had mijn leven overgenomen💀


Okayyy blablabla er zijn ergere dingen op de wereld Bella, dus waar streste ik om🙄 i know right, maar op dat moment voelde het voor mij alsof ik niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk bijna door mijn reserves was.


Maar toen was daar mijn slaapkamer muur, kaal maar vooral WIT, het was alsof ik het licht zag 🤩 en dacht: Daar moet iets op!


Tja en toen kwam "We don't talk". Dat is typisch Bella, wanneer die iets in haar hoofd heeft..... jaaaa dan gaat ze ervoor!🎊🌸🦋


Love, BellaThe1 Artist🎨


Bekijk hier:


Bella da Silva

Rotterdam
info@artbybella.nl
Tel: +31 10 314 08 65

KVK: 72884525

© 2019 Art By Bella

  • Instagram
  • Facebook Social Icon